Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 13:29

Евакуація громадян СНД із сектора Газа завершена

Громадяни СНД виїхали з сектора Газа, що залишається епіцентром палестино-ізраїльського протистояння і внутрішньополітичної міжусобиці.

Палестино-ізраїльський кордон перетнули 37 осіб – 20 громадян РФ, десять – України, три – Казахстану, три – Білорусі і один палестинець, що має білоруські проїзні документи.

Зараз евакуйовані розсаджуються у двох туристичних автобусах. Транзитом через Ізраїль громадян Росії та СНД доправлять у місто Єрихон (Західний берег річки Йордан), де оформленням займуться представники палестинських прикордонних служб. Після цього вони відправляться до Йорданії. Ніч евакуйовані проведуть у йорданській столиці Аммані, а вранці вилетять до Москви.

Першу групу росіян і громадян Білорусі, що прилучилися до них, вивезли з палестинських територій 20 червня. Тоді сектор Газа і Західний берег річки Йордан залишили 80 осіб – майже вдвічі менше, ніж значилось у списках. Україна самостійно евакуювала з сектора Газа 91 співвітчизника замість 166 тих, що планувалися, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Евакуація громадян СНД із сектора Газа завершена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути