пʼятниця, 14 листопада 2008 15:29

Естонські прикордонники пропустили через кордон мертву пасажирку

Естонські прикордонники під час перевірки пасажирського автобуса, що прямував з Таліну до Санкт-Петербурга, не помітили мертву пасажирку.

Як повідомила в п"ятницю естонська газета "День за днем", в ніч на 2 листопада російські прикордонники в Івангороді при огляді автобуса, що прямує до Санкт-Петербурга, виявили, що туалет замкнутий зсередини. Коли вони зламали двері, усередині виявили тіло 60-річної Людмили. Очевидно, вона відчула себе погано, пішла в туалет, щоб привести себе в порядок, і там померла, відзначає видання.

Газета пише, що Людмила була громадянкою Росії, але проживала в Естонії у своєї дочки на підставі дозволу на проживання. Тому з"ясування причин смерті лягло на плечі російської влади. У Івангороді була проведена судово-медична експертиза, в ході якої було визначено, що жінка померла від інсульту.

При цьому в паспорті Людмили не стояла відмітка про виїзд з країни Шенгенської угоди, хоча естонські прикордонники були зобов"язані перевірити документи пасажирів і оглянути автобус.

В даний час в Департаменті прикордонної охорони Естонії проводиться службове розслідування. "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Естонські прикордонники пропустили через кордон мертву пасажирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі