вівторок, 29 квітня 2008 19:35

Естонська поліція знову затримала сліпого водія

У естонському місті Тарту поліцейські затримали нетверезого сліпого водія без водійських прав, який минулого року кілька разів затримувався за подібні порушення, повідомила у вівторок прес-служба Лиунаськой (Південною) префектури поліції.

Патруль зупинив у ніч на неділю на вулиці Яама позашляховик Opel Frontera. Добре знайомий поліцейським 20-річний Крістьян Градолф вів машину, отримуючи вказівки від п"яного власника авто, що сидів поряд.

Поліція склала протокол на власника машини за передачу управління людині без прав і в стані алкогольного сп"яніння. Йому загрожує штраф в розмірі до 18 тисяч крон (більше тисячі євро).

Відносно Градолфа порушена кримінальна справа, оскільки він попався п"яним за кермом не вперше. Минулого року автоаматор три рази затримувався за водіння в нетверезому вигляді. Останній раз він відбувся штрафом у розмірі 6 тисяч крон (близько 400 євро) і п"ятиденним арештом.

Сам порушник говорить, що любить водити автомобіль і за допомогою зрячих товаришів нібито добре з цим справляється, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Естонська поліція знову затримала сліпого водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі