пʼятниця, 20 липня 2007 15:02

Естонці збирають першу конференцію скінхедів

У центрі естонського міста Тарту на театральній тумбі з"явився постер, який анонсує "першу конференцію скінхедів". На ньому зображена голена голова з татуюванням у вигляді свастики і стояв напис "Our WAR" з поясненням по-англійськи: "Перша конференція скінхедів Естонії: Тарту, площа Пирогова. 21.07 2007".

Прес-служба Лиунаської префектури поліції не має в своєму розпорядженні даних про проведення такої конференції, та і самого постера, що висів на тумбі поблизу клубу Atlantis, поліція "не помітила". За оцінкою поліції, швидше за все, постер був провокацією. Проте поліція пообіцяла проявити особливу увагу до того, що відбуватиметься на площі Пирогова в суботу ввечері.

Площа Пирогова, розташована прямо за будівлею міської ратуші, давно стала місцем збору молоді і представників неформальних рухів, серед представників яких можна помітити панків, готів, а також бритоголових молодих людей у важких черевиках і вузьких джинсах або камуфльованих штанях.

Вказана на постері дата - 21 липня - співпадає з днем приєднання Естонії до складу СРСР, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Естонці збирають першу конференцію скінхедів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі