четвер, 06 грудня 2007 15:34

Ентоні Хопкінс відправиться в світове турне як піаніст

Ентоні Хопкінс відправиться в світове турне як піаніст
Актор Ентоні Хопкінс вирішив зробити перерву в своїй акторській кар"єрі і відправитися в світове турне як піаніст. Зірка "Мовчання ягнят" продемонструє шоу, в ході якого виконає декілька творів з оркестром, а також розповість історії на музичні теми, повідомляє Digital Spy.

Про давню пристрасть Хопкінса до музики стало відомо після того, як він познайомився з композитором Малколмом Лакером, разом з яким записав саундтрек до свого останнього фільму "Сліпстрім". Колеги запланували початок турне на кінець 2008 - початок 2009 року.

Лакер відзначив, що проведення спільного туру поки знаходиться на стадії планування.

Володар "Оскара", сер Ентоні Хопкінс планує почати турне в австралійському Мельбурні. Хопкінс, який відсвяткує в кінці нинішнього місяця своє 70-ліття, закінчив музичний коледж в Уельсі і є відмінним виконавцем і композитором. Проте під тиском батька, який не любив музики і особливо твори Бетховена, Ентоні був вимушений піти в театр як актор.

Проте Хопкінс не залишив музики і постійно грав на фортепіано. Як розповідають його друзі, актор є "великим музикантом" з особливою "гіпнотизуючою манерою гри", передає ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Ентоні Хопкінс відправиться в світове турне як піаніст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі