четвер, 28 серпня 2008 20:20

Емоційний стан евакуйованих з Лозової людей – на межі зриву

Із 95 тисяч тонн боєприпасів на арсеналі у Лозовій підірвалося вже понад 60%. Військові та еменесники кажуть, що вибухи лунатимуть ще сьогодні й завтра, з 5-кілометрової зони терміново евакуювали понад 9 тисяч жителів, генеральний штаб сьогодні виправданим вважає відселення людей лише з 2-кілометрової зони, де ще зберігається небезпека.

Відселені з небезпечної зони люди вже другу добу живуть у спартанських умовах. Найбільшим пунктом евакуації у Лозовій слугує сьома середня школа: вона прихистила 103 місцевих мешканців.

Сьогодні людей відпустили додому всього на кілька годин: забрати необхідні речі та документи. Потім усі повернулися до табору. Обіцяних владою харчів виселенці так і не дочекалися.

Найбільше нервуються мами маленьких дітей. З самого ранку малюкам нічого не давали їсти, окрім чаю з булочкою. Лікарі занепокоєні: емоційний стан людей – на межі зриву. Це спричиняє загострення недуг. Люди вже скаржаться на головний та серцевий біль. Поїхати до родичів в інші регіони жителі не можуть: рух пасажирських потягів у Лозовій призупинено. На залізниці кажуть: дні простою завдадуть величезних збитків.

Повноцінну роботу залізниця відновить лише після того, як пожежу загасять. Та тоді виїжджати вже не буде сенсу – відселені люди зможуть повернутися додому, повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «Емоційний стан евакуйованих з Лозової людей – на межі зриву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі