понеділок, 17 березня 2008 19:47

Елтон Джон заспіває з Хіларі Клінтон

Британський співак, композитор і піаніст Елтон Джон оголосив про свій намір заспівати на підтримку кандидата на пост президента від Демократичної партії Хіларі Клінтон.

"Я не політик, але я вірю в те, що робить Хіларі Клінтон", - заявив британський музикант.

Концерт "Елтон і Хіларі: тільки один вечір", гроші від якого підуть до фонду президентської кампанії колишньої першої леді, відбудеться дев"ятого квітня в концертному залі RadioCity MusicHall в Нью-Йорку.

Квитки поступлять в продаж в середу. Ціна квитка "на галерку" складе 125 доларів. Щоб опинитися в безпосередній близькості від незвичайного дуету, охочим доведеться заплатити 250 доларів.

Зірки збирають гроші для кампанії Клінтон не вперше. У жовтні 2007 року на честь 60-ліття сенатора від штату Нью-Йорк американський гуморист Біллі Кристал і рокери Елвіс Костелло і група "Wallflowers" були хедлайнерамі концерту на честь цієї події. Всього їм вдалося зібрати для більше півтора мільйонів доларів, передає AssociatedPress.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон заспіває з Хіларі Клінтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі