середа, 19 вересня 2007 08:55

Елтон Джон дав концерт у Кремлі

Британська зірка поп-музики Елтон Джон виступив у вівторок у Москві. У шеститисячному залі Кремлівського палацу з"їздів вільних місць практично не було.

Співак, що виступав у Москві цього року вперше, з"явився на сцені несподівано рано - концерт почався всього через 40 хвилин після заявленого на 19.00 початку.

У результаті перші композиції Елтон Джон, одягнений у чорний вишитий блискітками сюртук, чорні брюки з червоними лампасами й червону майку, виконував, коли глядачі пробиралися до своїх місць.

Перші пісні, у тому числі й написана ще в середині 70-х років минулого століття Rocket Man, були спокійно зустрінуті публікою. Перше пожвавлення в залі сталося тільки на дев"ятій пісні - всесвітньо відомому хіті Sacrifice.

Одну з пісень зі свого останнього альбому The Bridge Елтон Джон присвятив російському віолончелістові Мстиславу Растроповичу, який помер навесні в Москві. "Я люблю тебе, Слава", - проголосив зі сцени співак, відомий своєю дружбою з багатьма світовими зірками.

Усього в ході концерту, який продовжувався майже дві з половиною години, Елтон Джон виконав близько 20 пісень, серед яких були такі відомі хіти, як Crocodile Rock, I"m still standing, Don"t Let The Sun Go Down On Me, Blessed.

Московський концерт буде не останнім виступом Елтона Джона в Росії в цей приїзд. В п"ятницю він виступить у Сочі, де в ці дні знаходиться президент Росії Володимир Путін і пройде представницький економічний форум, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Елтон Джон дав концерт у Кремлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі