вівторок, 14 липня 2020 18:20

Єлизавета Бутчак народилася зі слабким слухом та майже відсутнім зором – потрібна допомога
3

4-місячна Єлизавета Бутчак з Тернополя народилася з Синдромом Петерса, вторинною декомпенсованою глаукомою і склерокорнеою обох очей. Двобічною нейросенсорною приглухуватістю. Батьки благають про допомогу.

Єлизавета Бутчак з Тернополя  народилася з Синдромом   Петерса
Фото: надане Олесею Бутчак
Єлизавета Бутчак з Тернополя  народилася з Синдромом   Петерса
Єлизавета Бутчак з Тернополя  народилася з Синдромом   Петерса

"Цей рік для нас з чоловіком став випробуванням. Наша донечка Ліза народилася зі слабким слухом та майже відсутнім зором. Хоч під час вагітності ніякої патології не виявляли. Ми маємо надію і робимо все, щоб дати Лізочці шанс жити повноцінним життям. Сучасна медицина на це спроможна. На слухові апарати треба було майже 126 тисяч гривень. Потрібну суму ми зібрали завдяки близьким і не байдужим людям. Наша сім'я поширила інформацію в соцмережах. Ми навіть не сподівались на таку підтримку. Люди перераховували від гривні і до декількох тисяч. Ми щиро їм вдячні. Тепер Лізочка буде повноцінно чути. Але найбільша проблема у нас з очима. Лізі зробили операцію. Але її не достатньо. Тепер сподіваємось на допомогу від лікарів з-за кордону. Шукаємо клініку, яка візьметься за нас. На це потрібні будуть чималі кошти. Ще до недавнього часу я дивилась новини про різні ситуації з життя, про діток, які потребують допомоги. І навіть не могла уявити, що і сама буду просити. Я розумію, що в умовах пандемії всім скрутно. Але знову надіємося на небайдужих людей. Завчасно дякуємо всім за будь-яку допомогу", - розповіла Gazeta.ua мати Олеся Бутчак.

Реквізити для допомоги:

карта Приватбанку: для гривні - 5168 7574 0919 5684 (Бутчак Олеся Юріївна).

Рахунок у доларах:

UA493052990000026205888669977 (Butchak Olesia).

Рахунок у євро:

UA763052990004149499347617332 (Butchak Olesia).

Зараз ви читаєте новину «Єлизавета Бутчак народилася зі слабким слухом та майже відсутнім зором – потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі