вівторок, 14 березня 2017 11:39

Елітне авто та маєток з басейном — журналісти показали мільйонні статки єпископа

Елітне авто та маєток з басейном — журналісти показали мільйонні статки єпископа
Журналісти показали мільйонні статки єпископа. Фото - dozor.kharkov.ua

Будинки по 500 кв м, VIP-квартири й земельні ділянки у найдорожчих місцях має єпископ Української Православної церкви Московського Патріархату - митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій (Олег Легкий).

Про це йшлося в передачі "Гроші".

Дві квартири і два паркомісця має святий отець у елітному житловому комплексі "Садова гірка". Мешкає він, за словами активістів, в іншому мікрорайоні мільйонерів: там митрополиту належать три будинки і дві земельні ділянки. За оцінками експертів, ділянка там може коштувати $250-550 тис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московська церква судиться з Україною

За реєстром, митрополиту належать чотири ділянки - це більш ніж півгектара землі у лісі на узбережжі водосховища. На карті можна побачити ще й маєток із басейном. Проїзд до маєтку закритий. На Олега Легкого також зареєстрований Mercedes-Benz S-класу, ціни на який починаються від $45 тис. Все майно Онуфрія експерти оцінюють від $4,5 до $7,5 млн.

Священик Української православної церкви Московського патріархату Олександр Каневський з Харкова любить дівчат, секс-іграшки та рольові ігри. Відповідне відео потрапило у редакцію одного з телеканалів.

Зараз ви читаєте новину «Елітне авто та маєток з басейном — журналісти показали мільйонні статки єпископа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі