понеділок, 16 липня 2007 19:25

Екс-суддя у своєму гаражі ховав 220 кг тротилу

Гараж в Бердянську Запорізької області, де знайшли 220 кг тротилу і арсенал зброї та боєприпасів, належить колишньому судді.

Сьогодні вночі в одному з гаражів Бердянська була пожежа, причиною якої, за попередніми даними, стало коротке замикання електропроводки.

Під час гасіння пожежі пожежники знайшли в гаражі близько 220,5 кг тротилу, 90 м електропроводу, 1260 електродетонаторів, 100 штук капсуль-детонаторів, пістолет системи "Наган", три пачки набоїв, 7 кг ртуті і близько 400 літрів збройового масла.

5 тисяч 800 жителів найближчих будинків були негайно евакуйовані за територію в радіусі 500 м.

"Гараж по вулиці Красній, в якому сьогодні після пожежі знайшли тротил, належить колишньому працівнику Бердянського міського суду, який три роки тому не був перезатверджений на посаді і вийшов на пенсію", - повідомив співбесідник агентства.

За його словами, правоохоронцями встановлено, що знайдене в гаражі має "армійське походження". "Під час огляду коробок з електродетонаторами й інших ящиків було виявлено "армійське маркування". Крім того, в гаражі було знайдене армійське обмундирування, армійські лопати і т.п. "атрибутика", - повідомили в мерії, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Екс-суддя у своєму гаражі ховав 220 кг тротилу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі