понеділок, 28 січня 2008 11:37

Екс-президент Латвії стане телеведучою

Екс-президент Латвії Вайра Віке-Фрейберга почне кар"єру телеведучої. Як пише інтернет-газета NovoNews, 2 лютого колишній латвійський лідер вестиме програму "Ми є", яка вийде на Першому каналі місцевого телебачення і буде присвячена образу і самосвідомості Латвії, а також місцю цієї країни в Європі та в світі. За словами працівників телебачення, Віке-Фрейберга сама обирає тему передачі і співрозмовників: "Це буде передача, що виховує дух самосвідомості, в якій Віке-Фрейберга говоритиме сучасно, але з наукового погляду про багато речей. Табу передачі – актуальні політичні теми", – пояснили на Першому каналі.

Передача виходитиме раз на місяць, у першу суботу одразу після випуску новин Panorama і триватиме 25 хвилин.

Як повідомлялося раніше, після своєї відставки з посту президента влітку минулого року Вайра Віке-Фрейберга відкрила консалтингову фірму, назвавши її відповідно до своїх ініціалів. У цій компанії вона стала головою правління, а її чоловік – членом ради.

Згодом екс-президент була призначена радником Європейської комісії, а також увійшла до керівництва "ради мудреців" – незалежної експертної групи ЄС, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Екс-президент Латвії стане телеведучою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі