вівторок, 25 грудня 2007 10:02

Екс-подружка Рудьковського виходить заміж за 72-річного американця (ФОТО)

Олександра Ніколаєнко - президент національного конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" - виходить заміж за друга і партнера по бізнесу відомого мільярдера Дональда Трампа.

Це 72-річний американець Філ Раффін - так звуть обранця Олександри, який також є мільярдером, власником нерухомості, казино в Лас-Вегасі і Канзасі, пише газета "Сегодня".

Виявилось, що Раффін неодноразово робив пропозицію Олександрі, але вона довго роздумувала, хоча їх стосунки, як з"ясувалося, продовжуються вже не один рік.

"Весілля відбудеться на початку 2008 року. Спочатку ми думали зробити все по-скромному, але потім вирішили, що весілля повинне бути шикарним і по-справжньому урочистим, - розповіла газеті Олександра. - Гостей буде багато. Окрім моїх близьких родичів, в Штати прилетить і компанія друзів.

Вінчальне плаття нареченій шиє відомий американський дизайнер Майкл Корс. Виступати будуть зірки, можливо, Селін Діон.

Про скандальний чартерний рейс до Парижа з Миколою Рудьковськім - екс-міністром транспорту і зв"язку за державний рахунок (а це 400 тисяч гривень), в який нібито Рудьковській літав з "Міс Україна" Ніколаєнко, в оточенні Олександри журналістам сказали таке:
"Цього дня 9 червня Саша разом з Людмилою Бікмулліною були в Києві на врученні премії Катерини Осадчої "ТОП-10 світських леді України". Ніколаєнко абсолютно необгрунтовано втягнули в політичний скандал".

Сама Олександра відмовилася коментувати все, що з цим пов"язане. А друзі Ніколаєнко говорять, що, звичайно, цей скандал їй ні до чого - можуть виникнути проблеми з підготовкою до весілля.

Стан Філа Раффіна оцінюється в 1,6 мільярда доларів, а жити він не може без своїх персональних літаків. Сніданок мільярдер не уявляє без міцної кави і японських суші, а дві години  на день витрачає на читання.

Раффін не релігійна людина, ніколи не молиться і вірить в науку. Найбільшим упущенням вважає те, що не купив нафтопровід тоді, коли була така можливість. Його хобі - гольф. Раффін говорить, що якби не займався бізнесом, став би професійним гравцем в гольф.

У майбутнього чоловіка Ніколаєнко троє дітей і вже є онуки. Як відомо, Раффін - друг мільярдера Дональда Трампа - президента конкурсу "Міс Всесвіт".


За матеріалом: "Сьогодні".
Зараз ви читаєте новину «Екс-подружка Рудьковського виходить заміж за 72-річного американця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі