понеділок, 01 жовтня 2007 08:24

Єдиним кандидатом в президенти від опозиції став Каспаров

 Єдиним кандидатом в президенти РФ від опозиційної коаліції "Другая Россия" на недільному з"їзді було висунуто Гарі Каспарова.

Як уточнила прес-секретар "Другой России" Людмила Маміна, лідер Об"єднаного громадянського фронту набрав 379 з 498 поданих у першому турі голосів, і другого туру не було.

Суперниками Каспарова були лідер Російського народно-демократичного союзу і колишній прем"єр-міністр Михайло Касьянов, колишній глава Центробанку Віктор Геращенко, лідер Національного російського визвольного руху Сергій Гуляєв, а також депутати Держдуми Володимир Рижков і Борис Виноградов.

Другим після Каспарова за кількістю набраних голосів став Гуляєв, за якого проголосували 59 осіб. При цьому за наслідками провоедених "Другой Россией" регіональних праймериз по висуненню єдиного кандидата в президенти від опозиції разом з Каспаровим лідирував Касьянов - кожний з них добився успіху у 16 суб"єктах федерації.

Варто відзначити, що спочатку кандидатура Касьянова лідирувала на цих виборах з великим відривом, проте влітку він відмовився співробітничати з коаліцією, і розрив між ним і Каспаровим почав стрімко скорочуватися. За словами прес-секретаря коаліції, якщо на недільному з"їзді представники Касьянова і були, то тільки як приватні особи, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Єдиним кандидатом в президенти від опозиції став Каспаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі