вівторок, 08 квітня 2008 08:57

ЄБРР відкрив у Дніпропетровську офіційний офіс банку

Європейський банк реконструкції і розвитку сьогодні відкрив у Дніпропетровську офіційний офіс банку, який обслуговуватиме п"ять областей сходу України - Дніпропетровську, Харківську, Донецьку, Луганську і Запорізьку.

Офіс ЄБРР розташований у центрі Дніпропетровська в сучасному багатофункціональному комплексі "Міст-Сіті-Центр". В офісі постійно працюватимуть чотири співробітники на чолі з директором представництва Олегом Трикозом.

Коментуючи відкриття офісу, директор бізнес-групи ЄБРР у країнах Південної і Східної Європи Олів`є Декамп повідомив, що Дніпропетровськ обраний як найбільш важливий промисловий регіон України з високою часткою експорту.

При цьому О.Декамп підкреслив, що офіс ЄБРР, відкритий у Дніпропетровську, однаково працюватиме з чотирма іншими регіонами.

У Дніпропетровській області реалізуються проекти за участю ЄБРР на загальну суму близько 211 млн. євро, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «ЄБРР відкрив у Дніпропетровську офіційний офіс банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі