пʼятниця, 06 червня 2008 12:56

Джордж Буш випробував себе в ролі дідуся (ФОТО)

На Південній Галявині перед Білим Домом відбувся пікнік для членів Конгресу США та їх сімей.

Близько 1700 запрошених розставили на галявині намети і столи. Гостей пригощали смаженими реберцями, картопляним салатом і кукурудзою.

Для дітей членів Конгресу була продумана своя програма. Для них влаштували катання на потязі й танці на спеціальному майданчику.

Вітали гостей президент США Джордж Буш і його дружина Лора. Буш у вітальній промові подякував всім присутнім за те, що не дивлячись на зайнятість вони знайшли час відвідати цей пікнік. А також закликав подякувати членам Конгресу за те, що вони вірою і правдою служать Сполученим Штатам Америки. В кінці президент додав: "Хай Бог благословить Вас і Ваші сім"ї. А також хай благословить Америку".

Після промови Буш роздавав автографи, фотографувався і спілкувався з гостями. Особливо Бушу сподобалося грати з дітьми. Напевно президент США тренується бути дідусем, адже місяць тому його дочка Дженна вийшла заміж. І цілком можливо, що скоро у Буша з"являться онуки.

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш випробував себе в ролі дідуся (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі