вівторок, 18 грудня 2007 20:50

Джордж Буш поїде в турне країнами Близького Сходу

Джордж Буш здійснить поїздку до Близького Сходу з 8 по 16 січня, повідомила журналістів у Вашингтоні прес-секретар Білого дому Дана Періно.

За її словами, Буш відвідає Ізраїль і Західний берег, Кувейт, Бахрейн, Об"єднані Арабські Емірати, Саудівську Аравію і Єгипет.

Поїздка Буша буде "розвитком прогресу, досягнутого в Аннаполісі" на міжнародній конференції з близькосхідного врегулювання, сказала прес-секретар президента США.

Глава Білого дому сподівається "допомогти ізраїльтянам і палестинцям в їх зусиллях по просуванню до світу", а також "примирення між ізраїльтянами і арабами", сказала Періно.

"Ця поїздка буде також можливістю знов підтвердити довгострокову прихильність США до безпеки наших союзників на Близькому Сході, особливо для країн Персидської затоки", - відзначила вона.

Періно повідомила, що під час перебування в регіоні у Буша буде можливість зустрітися з американськими військами, що знаходяться там, але при цьому вона "не чекає", що президент США в рамках турне зробить неоголошений візит до Іраку, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш поїде в турне країнами Близького Сходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі