понеділок, 16 червня 2008 11:03

Джордж Буш переконаний, що вторгнення до Іраку було правильним рішенням

Президент США Джордж Буш упевнений, що вторгнення до Іраку було правильним рішенням, не дивлячись на жорстокі наслідки війни. "Коли люди гинуть на війні, зрозуміло, це лягає тяжким вантажем на мою совість", - сказав Дж.Буш у інтерв"ю британському телеканалу Skynews. "Проте позбавлення від Саддама Хусейна було правильною справою, і я ні на йоту не відступлю від цього", - заявив президент. "Світ став набагато кращий без іракського диктатора, і, хоча я жалкую про загибель мирних громадян в Іраку, я хочу нагадати, що жертвами режиму Саддама Хусейна стали сотні тисяч чоловік", - завершив Дж.Буш.

Американський президент розмовляв з кореспондентом британського телеканалу разом зі своєю дружиною Лорою.

Нагадаємо, напередодні увечері Дж.Буш прибув до Великобританії з дводенним візитом в рамках свого "прощального" європейського турне. Президент провів коротку зустріч з королевою Єлизаветою II і повечеряв з прем"єр-міністром Великобританії Гордоном Брауном на Даунінг-стріт. Сьогодні між Дж.Бушем і Г.Брауном відбудуться офіційні переговори, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш переконаний, що вторгнення до Іраку було правильним рішенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі