Ексклюзиви
понеділок, 05 травня 2008 08:25

Джордж Буш обіцяє американцям важкі часи

Джордж Буш обіцяє американцям важкі часи
Президент США Джордж Буш заявив, що американців чекає "важкий економічний період". Американський лідер зробив таку заяву після виходу останніх економічних даних, що свідчать про скорочення числа робочих місць і украй низькі темпи економічного зростання в Сполучених Штатах.

Як повідомляє "K2Kapital", згідно інформації Міністерства праці США, опублікованої 2 травня, в квітні американська економіка втратила 20 тис. робочих місць, хоча економісти прогнозували скорочення на 75 тис. За скоректованими даними за попередній місяць, в березні число робочих місць скоротилося на 81 тис. в порівнянні з 80 тис. в попередньому щомісячному звіті. А міністерство торгівлі повідомило, що за попередньою оцінкою ВВП США в I кварталі 2008 року виріс на 0,6%.

Дж.Буш висловив надію, що американцям вдасться пережити цей важкий період. На його думку, перші плоди реалізації плану додаткового стимулювання економіки, в рамках якого американці одержать податкові вирахування у розмірі $117 млрд., стануть помітними вже в поточному кварталі.

Федеральна резервна система також вживає всіх можливих заходів для підтримки економічного зростання, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Джордж Буш обіцяє американцям важкі часи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути