вівторок, 02 лютого 2010 17:50

Джонні Депп може зіграти Оззі Осборна

Джонні Депп може зіграти Оззі Осборна

Американський актор Джоні Депп може зіграти головну роль в байопіку Оззі Осборна. Про це повідомив сам музикант.

"Я думав щодо Джоні Деппа, - розповів Оззі. - Він один з небагатьох акторів, який розуміється на рок-н-ролі і здатний зобразити справжній англійський акцент", - розповів Осборн.

Байопік Осборна буде заснований на його автобіографії "Я - Оззі" (I Am Ozzy), яка вийшла на початку цього року. Книга описує дитинство Оззі, його роботу в Black Sabbath і кар"єру сольного виконавця, а також його приватне життя і його пристрасть до алкоголю і наркотиків.

За словами Оззі, зараз йде робота над сценарієм фільму. Дата зйомок і ім"я режисера не повідомляються. Реакція Джоні Деппа на пропозицію Осборна також невідома.

Наголошується, що Джоні Депп має досвід не тільки в кіно, але і музиці. Він грав в декількох групах, записувався з Oasis і Шейном Макгоуеном з The Pogues і знімав кліп для інді-рокерів Babybird.

Раніше повідомлялося про те, що Джоні Депп претендує на роль Френка Синатри в новому фільмі оскароносного режисера Мартіна Скорсезе. Окрім Деппа, кандидатами на цю роль називалися також Леонардно ді Капріо і Джордж Клуні.

OpenSpace.ru

Зараз ви читаєте новину «Джонні Депп може зіграти Оззі Осборна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі