неділя, 02 грудня 2007 14:07

Джоні Депп йде з кіно

Джоні Депп йде з кіно
Днями голлівудський актор Джоні Депп оголосив про свій намір покинути Голлівуд і зайнятися тим, що для нього зараз є найбільш важливим.

Актор Джоні Депп оголосив про те, що він припиняє зніматися в кіно, після того, як його восьмилітня дочка Лілі-Роуз була госпіталізована з гострою інфекцією.

Актор заявив, що зараз для нього немає нічого важливішого в житті, ніж сім"я. Зірка Голлівуду не може пояснити, є це тимчасовою мірою або він назавжди піде з кіно.

"Я не знаю, чи повернуся я в кінематограф. Мої діти і моя сім"я - зараз для мене найголовніше. Я хочу бути поряд з ними і присвятити себе вихованню дітей", - сказав Депп.

Партнер Джоні по музичному фільму Свіні Тодд сказав, що Депп був дуже приголомшений новиною про хворобу дочки, і це сильно відбилося на зйомках. "Джоні не міг виконувати вокальні партії, його голос тремтів, було видно, як він переживає", - відзначив Тодд.

Зараз Джоні Депп повернувся до сім"ї, де його давно чекали дружина - Ванесса Параді і їхній п"ятирічний син Джек Джон, пише StarMinute.

Зараз ви читаєте новину «Джоні Депп йде з кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі