понеділок, 01 вересня 2008 16:42

Джон Маккейн розкритикував адміністрацію Буша за використання тортур

Кандидат в президенти США Джон Маккейн в інтерв"ю телеканалу FoxNews розкритикував адміністрацію Джорджа Буша за використання тортур по відношенню до підозрюваних в тероризмі.

"Я виступаю проти будь-яких тортур по відношенню до підозрюваних. Ми розходимося [з адміністрацією Буша] в думці з багатьох питань", - заявив Маккейн.

Раніше Джон Маккейн неодноразово підкреслював свої розбіжності з діючим президентом, зокрема, піддав Буша жорсткій критиці за неефективні дії після урагану "Катріна". Маккейна звинувачують в спробах віддалитися від Буша через непопулярність діючого президента. Проте, демократи стверджують, що вибрати в президенти Маккейна - все одно що вибрати Джорджа Буша на третій термін.

Проте, Буш підтримує кандидатуру Маккейна. Діючий президент, а також віце-президент Дік Чейні повинні були виступити на з"їзді Республіканської партії, де відбудеться офіційне висунення Джона Маккейна. Проте їхні виступи були скасовані через ураган "Густав", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Джон Маккейн розкритикував адміністрацію Буша за використання тортур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі