четвер, 13 березня 2008 12:18

Джон Маккейн помітив інтерес Мітта Ромні до посади віце-президента

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн заявив, що помітив інтерес Мітта Ромні, який вибув з президентських перегонів, до поста віце-президента, передає CNN.

"У мене з"явилося таке враження після того, як я подивився його вчорашнє інтерв"ю", – відзначив Маккейн. Журналісти CNN підкреслюють, що зауваження було зроблене жартівливим тоном, тому не можна судити, наскільки серйозно сенатор від штату Арізона розглядає Ромні як потенційного напарника в передвиборній боротьбі.

У інтерв"ю телеканалу Fox News 11 березня Мітт Ромні заявив, що для нього було б честю скласти пару кандидатові від Республіканської партії. Останніми днями також з"являлися повідомлення про те, що республіканці, близькі до адміністрації президента Джорджа Буша, розглядають пару Маккейн–Ромні як найбільш перспективну з можливих.

Мітт Ромні і Джон Маккейн впродовж кількох років були політичними опонентами. У січні 2008 року Ромні заявляв, що не прийняв би пропозицію стати напарником Маккейна за жодних обставин.

Мітт Ромні зняв свою кандидатуру в лютому, коли після супервівторка з великим відставанням посів друге місце після Маккейна. За підсумками минулих республіканських праймеріз Маккейн заручився підтримкою достатнього числа делегатів, щоб бути висунутим як кандидат на з"їзді партії, запланованому на початок вересня, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Джон Маккейн помітив інтерес Мітта Ромні до посади віце-президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі