понеділок, 20 жовтня 2008 08:29

Джон Маккейн готовий до поразки на виборах

Кандидат в президенти США від республіканців Джон Маккейн 20 жовтня визнав можливість своєї поразки на майбутніх виборах, проте підкреслив, що у разі програшу не почне "жаліти себе", повідомляє FrancePresse.

На питання про можливість поразки на виборах Маккейн відповів: "Так, звичайно, така можливість є, але я не зациклююся на ній".

"Знаєте, я прожив прекрасне життя, - продовжив Джон Маккейн. - Я повернуся до своєї чудової сім"ї до Арізони і продовжу представляти штат в Сенаті США".

"Я - найудачливіший хлопець зі всіх, у кого ви брали інтерв"ю. Не жалійте Джона Маккейна, а Джон Маккейн постарається не жаліти самого себе", - підсумував сенатор.

За результатами останнього опитування, проведеного незалежним сайтом Realclearpolitics, за Маккейна на виборах готові проголосувати 43,9 відсотка виборців, що на п"ять відсотків гірше за результат кандидата від демократів Барака Обами, що отримав 48,9 відсотка голосів.

В той же час, згідно з опитуванням, проведеним NewYorkTimes і CBSNews, Обама лідирує на цілих чотирнадцять відсотків: йому віддали свої голоси 53 відсотки опитаних, тоді як голосувати за Маккейна готові 39 відсотків респондентів.

19 жовтня про свій намір голосувати за Обаму заявив колишній держсекретар США консерватор Колін Пауелл. На його думку, Маккейн "поляризує країну", а партія республіканців "зайшла дуже далеко".

Зараз ви читаєте новину «Джон Маккейн готовий до поразки на виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі