неділя, 01 червня 2008 13:34

Джолі і Пітт спростували чутки про пологи актриси

Прес-секретар Анжеліни Джолі і Бреда Пітта Синтія Петт-Данте спростувала чутки про передчасні пологи актриси.

В п"ятницю увечері світові інформагентства, пославшись на джерело в оточенні актриси і її чоловіка, що 32-річна зірка нарешті народила.

Анонім, який нібито присутній при пологах, прийнятих в паризькій клініці, розповів, що Джолі народила двох дівчаток.

Сюжет про подію показав один з французьких телеканалів, а британський журнал Now назвав імена новонароджених - Айла Маршелін і Амелі Джейн. Айла отримала друге ім"я на честь матері Анжеліни, а Амелі - на честь батька Бреда.

Проте услід за повідомленням про пологи в пресу поступило спростування цієї інформації. Прес-секретар Джолі і Пітта Синтія Петт-Данте заявила, що ніяких пологів не було, і підтвердила, що плановий кесарів розтин призначений на середину серпня.

"Це чутки - неправда. Анжеліна Джолі ще не народила", - сказала Петт-Данте. - "Зараз вона насолоджується життям у Франції разом зі своєю сім"єю і почуває себе чудово".

Голлівудська пара Джолі - Пітт вже має чотирьох дітей - власну дочку Шило Нувель і прийомних Меддокса, Захару і Пакса Тьена, повідомляє Утро.ru.

Зараз ви читаєте новину «Джолі і Пітт спростували чутки про пологи актриси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі