середа, 17 жовтня 2007 12:26

Джоан Роулінг показала дітям свою нижню білизну (ФОТО)(ВІДЕО)

На презентації свого книжкового туру Open Book по США, що проходила в театрі "Кодак" в Голлівуді, автор книг про Гарі Поттера, британська письменниця Джоан Роулінг продемонструвала нижню білизну.

Річ у тому, що поки 42-річна письменниця проходила до свого місця, у неї сповз вниз виріз плаття, оголивши бюстгальтер. Присутні на заході діти відразу весело засміялися.

Один з журналістів звернув увагу Роулінг на прикру неприємність. Письменниця зніяковіла і швидко поправила плаття.

"О боже. Спасибі", - сказала зніяковіла Роулінг і додала: "Тепер можете поставити будь-яке питання".

Джоан Роулінг вперше за 7 років відправилася в північноамериканське турне, в рамках якого якраз і відбулася грандіозна зустріч і читачами і роздача автографів в Лос-Анджелесі. "Для мене це надзвичайне задоволення, - заявила Роулінг, підписуючи копії останньої книги про хлопчика-чарівника для школярів в Голлівуді. - Мені дуже не вистачає живе спілкування з читачами".

Турне продовжиться автограф-сесіями в Новому Орлеані в четвер і в Нью-Йорку в п"ятницю. У Лос-Анджелесі Роулінг, сидячи на позолоченому троні на червоних плюшевих подушках, прочитала глядачам розділ з книги "Гарі Поттер і Дари смерті", відповіла на наперед відібрані питання дітей і підписала 1600 копій книги, повідомляє The Sun.

Зараз ви читаєте новину «Джоан Роулінг показала дітям свою нижню білизну (ФОТО)(ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі