неділя, 14 вересня 2008 15:54

Джесіка Альба знялася в найбільш відвертій і цинічній фотосесії в своєму житті

 

Сексапільна героїня "Фантастичної четвірки" знялася у відвертій фотосесії із застосуванням аксесуарів для бондажа і садо-мазо. Правда шокуючі знімки красуватимуться не в чоловічих, а вже тим більше, не в жіночих журналах, а на агітаційних плакатах.

Зв"язана зірка "Фантастичної четвірки" таким чином закликатиме громадян США прийняти участь в наступних президентських виборах, пише The Sun.

"Якщо ви не реєструєтеся і не голосуєте, а сподіваєтеся, що ситуація у вашій країні зміниться до кращого сама собою, то ви просто зв"язуєте себе по руках і ногах", - упевнена Джесіка.

Нагадаємо, що красуня Альба не єдина голлівудська знаменитість, що бере активну участь в пропаганді виборів США. Пишногруда зірка Playboy Памела Андерсон теж відкрито виражає свою політичну позицію - Пем сфотографувалася з кандидатом в президенти США Бараком Обамой в дуже спокусливій позі, причому портрет темношкірого кандидата висить на стіні її власного будинку в Лос-Анджелесі.

Варто відзначити, що Барак Обама вже сформував значну підтримку серед голлівудських зірок: серед "фанатів" Обами актори Скарлетт Йохансон, Роберт де Ніро, Джордж Клуні та ін. Дехто з "зоряних" прихильників демократа навіть знялися в передвиборчому ролику Обами "Yes we can!"

Зараз ви читаєте новину «Джесіка Альба знялася в найбільш відвертій і цинічній фотосесії в своєму житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі