четвер, 27 вересня 2007 11:48

Дженніфер Лопес вагітна: у неї будуть двійнята

Актриса відвідала лікаря і пройшла ультразвукове обстеження. Результати обстеження показали, що у неї будуть двійнята. За розрахунками медиків пологи відбудуться прийдешньою весною. Дженніфер Лопес без пояснень відмінила майбутнє концертне турне, а також візит до Москви з презентацією новій колекції одягу J.Lo, пише портал "Своё".

Дженніфер Лопес з"явилася на презентації, приуроченій до близького початку її концертного туру, в платті, яке викликало цікавість у багатьох, хто прийшов на цей захід. Знову чутки про вагітність співачки стали актуальними і часто обговорюваними.

Утім, чутки ці відразу стали достовірною інформацією: гінеколог 38-річної співачки і актриси Роберт Кац офіційно оголосив, що в неї буде дитина.

Лопес вже побувала у лікаря разом з чоловіком Марком Ентоні, пройшла ультразвукове обстеження. За інформацією видання, результати обстеження показали, що у пари будуть двійнята. За розрахунками медиків, зараз зірка на 12 тижні вагітності – пологи відбудуться наступної весни.

Західні ЗМІ пишуть, що зоряна пара безуспішно намагалася завести дитину протягом двох років і нібито навіть звернулася до лікарів з проханням про штучне запліднення.

Слід зазначити, що в листопаді цього року Лопес і Ентоні планують розпочати спільний тур на підтримку нового альбому Brave. Передбачається, що в кожному концерті обидва дадуть по окремому сету і разом виконають декілька композицій на англійській і іспанській мовах. Реліз нового альбому був призначений на 9 жовтня 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес вагітна: у неї будуть двійнята». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі