четвер, 20 березня 2008 10:00

Дженніфер Еністон автобіографічною книгою хоче зруйнувати відносини Пітта і Джолі

 Популярна американська актриса Дженніфер Еністон пише автобіографічну книгу, чимала частина якої буде присвячена історії її шлюбу із зіркою Голівуду Бредом Піттом.

Героїня серіалу "Друзі" також обіцяє розкрити таємницю відносин свого колишнього чоловіка і Анджеліни Джолі. Окрім цього, у книзі будуть приведені всі скандальні подробиці розлучення Еністон і Пітта.

При цьому актриса упевнена, що автобіографія допоможе зруйнувати новий союз її колишнього чоловіка. У свою чергу, брат Анджеліни Джолі спробував захистити сестру, відзначивши, що вона ніколи не образила б іншу жінку без серйозних підстав. А Бред Пітт заявив, що за весь час спільного життя з Дженніфер Еністон він був щасливий лише перші півтора місяці.

Нагадаємо, що остаточна дата весілля Джолі і Пітта ще не визначена. За попередньою інформацією, одруження може пройти влітку 2008 року. При цьому церемонія можливо відбудеться на яхті посеред океану, повідомляє ділова газета "Взгляд".

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Еністон автобіографічною книгою хоче зруйнувати відносини Пітта і Джолі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі