вівторок, 18 березня 2008 12:37

Дженіфер Еністон відпочила на пляжі з новим бойфрендом (ФОТО)

Голівудська актриса Дженіфер Еністон, відома своєю зоряною роллю в популярному телесеріалі "Друзі" і шлюбом з секс-символом Америки Бредом Пітом, потрапила під приціли фотокамер папараці на розкішному курорті в Майамі, штат Флоріда, де вона, поєднуючи приємне з корисним, відпочиває на пляжі між зйомками в новій романтичній комедії "Марлі і я".

Рожевий купальник кольору фуксії підкреслює фігуру Дженіфер, яку за привабливий характер і імідж дівчини-сусідки, а не за гламурну зовнішність американці вважають однією з найпривабливіших і бажаніших жінок.

Актриса із задоволенням купається і загоряє на пляжах Майамі між зйомками, до неї приєдналися дівчата-колеги по зйомках фільму, повідомляє газета DailyMail.

Папараці рознюхали про новий роман Дженіфер Еністон - схоже, у актриси зав"язалися тісні відносини з Оуеном Уїлсоном, колишнім бойфрендом золотокудрою Кейт Хадсон.

І Еністон, і Оеун Уїлсон були в минулому кинуті своїми багаторічними партнерами і важко переживали розрив. Мабуть, схожий досвід і загальна робота зріднили їх. У новій романтичній комедії "Марлі і я" вони грають чоловіка і дружину, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Дженіфер Еністон відпочила на пляжі з новим бойфрендом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі