вівторок, 08 липня 2008 08:57

Дядько Дмитра Медведєва одружився з голлівудською актрисою (ФОТО)

 
Одна з найбільш бажаних в Голлівуді російських актрис - Катерина Рєднікова вийшла заміж за продюсера Сергія Конова.

Позавчора увечері 35-річна зірка фільму "Злодій" Катерина Рєднікова стала законною дружиною кінопродюсера Сергія Конова: актриса з неприхованим задоволенням вибула зі списку найбільш відомих наречених країни.

Новоспечений чоловік Каті - відомий в кінематографічних колах діяч і, як вдалося з"ясувати... двоюрідний дядько Президента Російської Федерації Дмитра Медведєва.

Свято відбулося в шикарному московському ресторані в районі "Динамо" і, треба сказати, помітно відрізнялося від традиційних весіль російських знаменитостей. Можливо, тому, що і самих молодят не можна назвати типовими представниками російського шоу-бізнесу.

Заручини закоханих відбулися в березні цього року в одному з найпопулярніших серед голлівудських зірок ресторані Il Cielo в Беверлі-Хілз. Колись там виступав сам Френк Сінатра, а за два дні до заручин влаштовували тусовку Кетрін Зета-Джонс і Джордж Клуні. Тому тільки оренда залу обійшлася закоханим в 50 000 доларів.

Серед запрошених були Аль Пачіно, подруга Рєднікової Міла Йововіч, Міша Бартон, Метт Хаттон, режисер фільму про "татушек" Роланд Джоффе, голлівудські продюсери, керівництво студії Universal, самі "татушки" і місцева, голлівудська, "знать". Всього - близько ста осіб, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Дядько Дмитра Медведєва одружився з голлівудською актрисою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі