вівторок, 15 квітня 2008 15:43

Двоє топ-менеджерів British Airways звільняються через Хітроу

У зв"язку з вкрай невдалим початком роботи п"ятого терміналу аеропорту Хітроу авіакомпанію British Airways залишають двоє високопоставлених менеджерів, повідомляє телеканал Sky News.

Зі своїх постів йдуть керівник польотів Гарет Кірквуд та директор по роботі з клієнтами Девід Нойєс.

Надалі керівництво British Airways має намір злити ці посади в одну. Хто стане наступником Кірквуда і Нойєса, поки не повідомляється.

Нагадаємо, що 27 березня в перший день роботи терміналу, на будівництво якого було витрачено 8,6 мільярдів доларів, там вийшла з ладу автоматизована система сортування багажу.

Співробітники п"ятого терміналу, який знаходиться під одноосібним управлінням British Airways, не змогли справитися з ситуацією. Це привело до хаосу, черг, численних затримок і відмін рейсів.

Точне число втрачених місць багажу так і залишається невідомим, за деякими даними, воно складає 28 тисяч. Збій в роботі п"ятого терміналу обійшовся British Airways в 16 мільйонів фунтів стерлінгів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Двоє топ-менеджерів British Airways звільняються через Хітроу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі