вівторок, 31 липня 2007 14:45

Двоє п"яних солдатів пограбували дитину

У Кіровограді працівники міліції затримали двох військовослужбовців однієї з військових частин сусідньої області, які у стані алкогольного сп"яніння пограбували 11-річну дитину.

Як повідомили у Центрі громадських зв"язків УМВС у Кіровоградській області, військові приїхали у місто відпочити і розважитись. Незважаючи на те, що обидва були у військовій формі, дорогою постійно вживали спиртні напої. Вже у Кіровограді відвідали кілька розважальних закладів, при цьому змінили існуючі погони молодшого сержанта і рядового на інші – капітана та молодшого лейтенанта.

В одному з районів міста зловмисники зустріли 11-річного хлопчика, який їхав на велосипеді додому. Один з підозрюваних, погрожуючи фізичним насиллям, притримав дитину, а інший відібрав велосипед і швидко поїхав на ньому у невідомому напрямку.

Батьки хлопчика повідомили міліцію, і обох грабіжників затримали того ж дня. Свою поведінку чоловіки пояснили тим, що кількість спожитого алкоголю затьмарила їм розум, і їм важко було контролювати свої вчинки, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Двоє п"яних солдатів пограбували дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі