субота, 24 лютого 2007 11:14

Двох росіянок застрелили на пляжі таїландського курорту

Поліція Таїланду в тісному контакті з посольством РФ проводить розслідування вбивства двох росіянок у Паттайї. Про це сьогодні повідомив консул Росії в Таїланді Володимир Пронін.

- Поліція Патайї і провінції Чонбурі розслідує це вбивство, підтримуючи тісний контакт з російським консульством, - сказав дипломат, зазначивши, що розслідування інциденту взяв під особистий контроль мер Паттайї і губернатор провінції Чонбурі.

За словами консула, невідомі застрелили двох дівчат сьогодні вночі на одному з пляжів курорту Паттайя (170 км. на південний схід від Бангкока) за нез"ясованих обставин. Курортне місто Паттайя користується підвищеною популярністю у російських туристів.

За словами представника поліції, 30-річну Тетяну Цимфер і 25-річну Любов Свіркову знайшли застреленими на прилеглому до самої Паттайї курорті Джомтін. Невідомий злочинець випустив у них чотири кулі з пістолета калібром 9 міліметрів і зник, не торкаючись загиблих.

За словами одного з поліцейських, який опинився недалеко від місця події, він чув постріли, після чого побачив людину, яка втікала з пляжу. Можливий злочинець вибіг на дорогу і зник на мотоциклі.

За словами свідків, ще вранці двох туристок бачили на пляжі - вони пили алкогольні напої і плавали.

Поліція веде розшук представника фірми, що здавала в оренду лежаки на пляжі. За однією з версій слідства, причиною вбивства міг стати конфлікт між ним і росіянками, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Двох росіянок застрелили на пляжі таїландського курорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі