вівторок, 03 липня 2007 17:50

Двох людей вбила сигарета в Саках в Криму

В результаті пожежі в місті Саки (АРК) загинули двоє людей.

- У 23:23 нам подзвонили схвильовані жителі сіла Трудове, що повідомили, що горить один з будинків, - розповідає начальник Сакського райвідділу МНС Леонід Поляков. - На місце прибуло пожежне відділення. У будинку одна з кімнат була охоплена полум"ям. Навколо будинку все заросло сухою травою, а до сусідньої будівлі було рукою подати. Рятувальники оперативно, за лічені хвилини, згасили вогонь, не давши йому перекинутися на дах і розповсюдитися далі.

На пожежі було виявлено два обгорілі трупи. Як з"ясувало слідство, тіла належали 45-річній господині будинку і її 50-річному співмешканцеві. Жінка лежала на ліжку, а її приятель - на купі непотребу і ганчір"я, яким був завалений весь будинок. Мабуть, коли трапилася пожежа, коханці так міцно спали, що навіть не прокинулися. Сусіди розповідають, що парочка "не злізала із стакана" і їх рідко коли бачили тверезими. Чому сталася пожежа, зараз встановлюють дізнавачі, але, видно, причиною загоряння стала незгашена сигарета, яку хтось упустив старенький диван, передає Магнолия-ТВ.

Зараз ви читаєте новину «Двох людей вбила сигарета в Саках в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі