четвер, 03 квітня 2008 09:35

Двох фанаток засудили за напад на Влада Топалова (ФОТО)

Інцидент відбувся на одному з виступів співака в Підмосков"ї. Фанатки Ксенія Фролова і Олена Риженко вийшли на сцену в проміжку між піснями, щоб подарувати своєму кумирові плюшевого ведмедика. Владу і в голову прийти не могло, що в руках у дівчаток опиняться ножиці.

Топалов не встиг отямитися, як фанатки накинулися на нього, відрізавши у нього жмут волосся і розірвавши сорочку.

"Мої прихильниці зазвичай дуже виховані, культурні дівчата, я вже і забув, коли останній раз траплялися подібні інциденти, - розповів співак. - Я був просто в шоці!"

Дівчат тут же скрутили охоронці, а адміністратори співака викликали міліцію. У результаті стосовно небезпечних прихильниць порушили кримінальну справу відразу за трьома статтями - "Злочин проти життя і здоров"я", "Умисне знищення або пошкодження майна" і "Застосування насильства відносно представника влади".

Днями один з московських судів засудив Фролову і Риженко до одного року позбавлення волі умовно.

Під час засідання мама однієї з дівчаток заявила Топалову: "Як ти можеш! Адже ти ж знаєш її чудово. Моя дівчинка від тебе вагітна!"

"А ось це вже відверте брехня, - прокоментував Влад. - Якщо від мене і завагітніє дівчина, це буде та, з ким мене зв"язують серйозні довгі відносини, а ніяк не божевільна прихильниця", пише "Твій день".

Зараз ви читаєте новину «Двох фанаток засудили за напад на Влада Топалова (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі