середа, 30 травня 2007 20:21

Двійнику Періс Хілтон невесело зніматись у порнофільмах (ФОТО)

 

18-річна швейцарка Серайна Хартманн, зовні дуже схожа на Періс Хілтон, запропонувала себе на її місце, поки Періс сидітиме у в"язниці, відбуваючи покарання за водіння автомобіля з недійсними правами.

"Я кращий двійник Періс, - заявляє сама Хартманн, дочка роздрібного торговця, яка для більшої схожості старанно стилізує себе під Хілтон. - На вулиці люди часто зупиняють мене, щоб попросити автограф".

Серайна навіть найняла персонального менеджера, який повинен допомогти їй зробити кар"єру на схожості з Хілтон.

"Після того, як стало відомо, що Періс відправляється у в"язницю, він подзвонив мені і сказав, що забезпечить мені безліч пропозицій, поки вона сидить", - призналася Хартманн. "Я із задоволенням стала б її персональним представником", - додала вона.

Проте схожість між Хартманн і Хілтон залишається чисто зовнішньою. "Співати, водити машину у п"яному стані і зніматися в порнофільмах - це не піде. Це вже зовсім не весело", - заявила двійник.

Спадкоємиця готельної імперії і світська діва Періс Хилтон була засуджена 45-денному тюремному висновку за управління автомобілем з недійсними правами водіїв. Вона повинна з"явитися у в"язницю 5 червня 2007 року, повідомляє 20min.ch.

.

Зараз ви читаєте новину «Двійнику Періс Хілтон невесело зніматись у порнофільмах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі