четвер, 03 квітня 2008 11:53

Двійник Сталіна досі живий (ФОТО)

Виявляється біля вождя був двійник, який замінював його на читанні доповідей, а також стояв на Мавзолеї. Ця людина приховувала свою таємницю 55 років.

Довгі роки вчені та історики билися над питанням: чи був двійник у Сталіна? Ходили чутки, що Генералісимус мав навіть декількох двійників. Але хто вони були, в яких випадках замінювали вождя і взагалі чи існували насправді? Якщо так - те що з ними відбулося потім? Поки всі розмови залишалися в області припущень і легенд.

І раптом абсолютно випадково ми знайшли не тільки підтвердження, що у Сталіна був двійник. Але - живого реального двійника. Ця людина скромно живе в Москві і ніколи нікому не розповідала про цей факт своєї біографії. Він давав підписку про нерозголошування і мовчав більше 50 років.

Навіть рідним дітям і дружині народний артист СРСР Фелікс Дадаєв ні словом не обмовився про своєю таємницею і дуже небезпечну роль. Мовчав, щоб зберегти собі життя. До 1996 року всі відомості про двійника були засекречені, і про його існування знали тільки декілька співробітників спецслужб. У 1996 році архіви розсекретили і зняли вето. Тоді про страшну таємницю двійника дізналися домочадці і - довго не могли повірити. А потім з особливих відомств "посипалися" його фото (на яких він - один в один Сталін!) - їх стали повертати двійникові.

Сенсаційний факт біографії раніше значився тільки в його особистій справі, що зберігається в секретній картотеці КДБ. А зараз потрапив і в офіційну біографію Фелікса Гаджієвіча Дадаєва, генерал-лейтенанта, ветерана Великої Вітчизняної війни, Героя Соціалістичної Праці, професора, академіка, кавалера ордена "Золота зірка слава Вітчизни" і багатьох інших нагород, повідомляє Комсомольська Правда.

Зараз ви читаєте новину «Двійник Сталіна досі живий (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі