пʼятниця, 28 листопада 2008 08:14

Дві восьмилітні сестри жорстоко закатували цуценят

У Кременчуці (Полтавська обл.) дві восьмилітні дівчата, рідні сестри, учениці другого класу місцевої школи, до смерті замучили цуценят. Про це журналістів повідомила прес-служба облуправління міліції в Полтавській області.

За їх даними, місцеві жителі звернулися до правоохоронних органів з тим, щоб ті розібралися у справі про жорстоке поводження з тваринами, оскільки за їх словами, вони бачили, як дівчатка знущалися з шести цуценят.

"За словами дівчаток міліціонерам вдалося встановити, що вони зловили собачок. Одну вкинули в цемент, іншу в сміттєвий бак, до цього побивши палицями. Заявник стверджував, що дівчатка підпалили сміттєвий бак разом з цуценятами, але самі діти це заперечують. Мотивація у них банальна - гралися", - говориться в повідомленні і прес-служби. У прес-службі відзначили, що сім"я дівчаток характеризується позитивно, є ще дві дитини.

За фактом даного інциденту щодо матері неповнолітніх складений протокол про адміністративне правопорушення за ст. 184 п.4 - здійснення неповнолітніми дій, які містять ознаки злочину, відповідальність за яких передбачена Кримінальним кодексом України. Адмінпротокол тягне за собою накладення штрафу від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 - 340 гривень).

Дівчатка поставлені на профілактичний облік у відділ кримінальної міліції у справах дітей Автозаводського РВ Кременчука, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Дві восьмилітні сестри жорстоко закатували цуценят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі