вівторок, 27 березня 2007 12:44

Дві сестри загинули від киплячої смоли

26 березня в Кам"янці на Черкащині згоріли 68-річна Валентина Шамшура та її двоюрідна сестра Марія Тесленко. Їхні тіла знайшли у літній кухні старшої жінки.

– Нашим працівникам надійшов виклик, що на вулиці Леніна, 3/1 горить господарська споруда. Загасивши вогонь у кухні знайшли два обгорілі жіночі трупи, - розповів помічник начальника ЦП ГУ МНС України в Черкаській області 40-річний Костянтин Проценко.

За його словами, Валентина Шампура жила одиноко. Два рази на тиждень до неї приходила працівниця Червоного Хреста. Час від часу пенсіонерку відвідувала Марія Тесленко, яка жила на сусідній вулиці.

Напередодні трагедії вони побілили хату. Наступного дня зібралися підвести призьбу. Поставили розігріти на грубі смолу. Рятувальники припускають, що жінки прогледіли і смола почала у відрі кипіти.

– Маса почала вибігати із відра через верх. Від цього всередині набралося повітря. В такому разі все нагадує принцип виверження вулкана. Смола почала розлітатися по сторонах. Напевне вона потрапила на одяг жінок, який потім загорівся, - каже Проценко.

Чому постраждалі не вибігли на подвір"я залишається не зрозумілим. Люди кажуть, що Валентина Шампура була дуже повною жінкою. Можливо її сестра намагалася допомогти і загинула разом з нею.


Любов Карнарук

Зараз ви читаєте новину «Дві сестри загинули від киплячої смоли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі