вівторок, 17 квітня 2007 12:14

Дві кішки проїхали 4 тисячі кілометрів на таксі

Подружжя американських пенсіонерів вирішила відправитися на таксі до свого нового місця проживання в Арізоні, що за чотири тисячі кілометрів від їх колишнього будинку в нью-йоркському районі Квінс. Причиною такого дивного рішення було бажання уберегти двох кішок від подорожі на літаку, передає агентство Associated Press.

Ані Боб, ані Бетті Матас, не уміють водити, тому вони найняли таксі з оплатою по три тисячі доларів за день поїздки плюс витрати на живлення, бензин і нічліг. На автомобілі Ford SUV традиційного канаркового кольору пенсіонери виїхали з Нью-Йорка 10 квітня. Вони планували проводити в дорозі приблизно по десять годин в день.

Мандрівники були вражені увагою, яку їм надавали жителі штатів, що лежали на їх шляху. Побачивши нью-йоркське таксі, перехожі підходили і питали: "Так ви ті самі?", на що Матаси відповідали: "Так, ми саме вони і є".

Подорож зайняла майже тиждень. Опівдні 16 квітня нових жителів Арізони вітали на урочистій церемонії в містечку Седона. Агент з нерухомості вручив Матасам ключі від їх нового будинку в мікрорайоні Оук-Крик ("Дубовий струмок"). Тепер подружжя чекає на облаштування свого нового будинку, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Дві кішки проїхали 4 тисячі кілометрів на таксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі