Ексклюзиви
середа, 21 березня 2007 14:38

Дві ікони почали кровоточити на Андаманських островах

У столицю індійської території Андаманські і Нікобарські острови Порт-Блер з"їжджаються тисячі віруючих, щоб побачити зображення Ісуса Хріста, що кровоточить. Картина поміщена в будинок єпископа Пола Крістофера поліцейським Еріком Натаніелем, що став першим свідком дива.

Натанієль, етнічний нікобарець, розповів, що картина, що стояла на столі у вітальні його будинку, почала кровоточити увечері 8 березня. Сім"я поліцейського запалила свічки і почала молитися, через деякий час кров перестала крапати. Через два дні на картині знову з"явилася кров; а в ще одного зображення Христа виявилася кров на руках і на серці. Поліцейський відвіз перший образ в Порт-Блер єпископові, щоб інші віруючі змогли побачити картину своїми очима.

Зараз образ не кровоточить, а єпископ Крістофер виявився недоступним для коментарів. Місцевий англіканський священик Джон Крізостом (його ім"я - англійська транскрипція імені Іоанна Златоуста) назвав подію з картиною Натаніеля "дивом", що свідчить про те, що "Христос оплакує наші гріхи".

Андманські і Нікобарські острови сильно постраждали під час руйнівного цунамі, що обрушився на Південно-східну Азію в 2004 році, з посиланням на AFP повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дві ікони почали кровоточити на Андаманських островах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути