вівторок, 23 березня 2010 10:46

Два російських придурки псують настрій Данилку

Два російських придурки псують настрій Данилку

У російських ЗМІ з"явилась інформація, що концерти Вєрки Сердючки у Росії нібито були провальними.

Сам артист Андрій Данилко у коментарі для Gazeta.ua спростував цю інформацію. За його словами, це вигадали на замовлення заздрісників.

Шоу Вєрки Сердючки "А счастье есть" в Росії назвали "Раша Камбек. Перезагрузка".

"Якісь тварюки спеціально дезінформували людей про наші концерти в Росії, а тепер ще й пишуть, що в залах сиділо по 7 глядачів. Та не було жодного порожнього залу. Тур був комерційно невдалий тому, що ми не були в Росії 3 роки. Люди після Євробачення і так були накручені, а тут ще й якісь два російських придурки вирішили зіпсувати нам настрій. Вони ходили і перевішували афіші. Я скажу тим, хто заздрить нашим успіхам – "налякали їжака голим коліном". До Америки ми 6 років не приїжджали. Люди одне одному через сарафанне радіо передавали інформацію про концерти і поприходили", - розповів Данилко.

5 квітня Вєрка Сердючка їде в тур по містах Ростовської області.

Російська преса пов"язує зниження популярності Данилка з його піснею "Раша, гудбай!", яку він виконував на Євробаченні. Також повідомлялось, що через розлючених організаторів його концертів співак був змушений обходитися без послуг костюмерів, гримерів і охорони.

Зараз ви читаєте новину «Два російських придурки псують настрій Данилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі