четвер, 07 червня 2007 14:26

Два авто вартістю 1 млн грн вкрали на Львівщині

3 червня о 02:00 в Пустомитєвський райвідділ міліції у Львівській області надійшло повідомлення, про те, що в селі Наварія цього ж району п"ятеро невідомих осіб в масках проникли на територію приватного підприємства, де застосувавши фізичну силу та погрожуючи ножем 55-річному охоронцю, незаконно заволоділи двома автомашинами "КрАЗ-65055", 2006 року випуску та "КрАЗ-КТА", 2007 року випуску, чим завдали підприємству матеріальної шкоди на суму 900 тис. гривень. Про це повідомили у прес-центрі ГУ МВСУ у Львівській області.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники ДАІ в с.Липники Пустомитівського району зупинили автомобіль ВАЗ-21099 під керуванням 36-річного, жителя міста Львова, який супроводжував викрадені вище вказані автомобілі. Його затримали та доставлено в Пустомитівський РВ. Водії, які керували автомобілями "КрАЗ", з місця події втекли у невідомому напрямку, при цьому покинувши викрадені авто, передає Обоз.

Зараз ви читаєте новину «Два авто вартістю 1 млн грн вкрали на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі