понеділок, 23 грудня 2019 18:08

"Дуже змучена, але терпляче бореться за життя" - мати благає допомогти зібрати $220 тис.

"Дуже змучена, але терпляче бореться за життя" - мати благає допомогти зібрати $220 тис.
Софійка Алгаш потребує допомоги на лікування в ізраїльській клініці. Фото: Оксана Алгаш

У 6-річної Софійки Алгаш з міста Ямпіль на Вінничині виявили вроджену мутацію генів. Дитині потрібна термінова пересадка кісткового мозку, яку робитимуть в Ізраїлі. На це потрібно $220 тис.

"Донечка народилася з синім відтінком шкіри. Лікарі звинуватили, що винна я, бо погано тужилася. Але згодом в донечки виявили низький рівень тромбоцитів. Ми пролікувалися, було все добре. А потім впродовж двох місяців тричі потрапляли в обласну дитячу лікарню. Тромбоцити піднімали, але вони знову знижувалися. В "Охматдиті" аналізи привели в норму. Дома ми приймали вітаміни і противірусні. Донечка росла активною та енергійною. Так тривало чотири роки. Одного дня Софійці різко погіршало. В реанімації припускали різні хвороби, точного діагнозу ніхто не казав. Лише американські лікарі по аналізу слини, який ми туди надіслали, встановили мутацію генів крові. Постійні переливання тромбоцитів та еритроцитів виснажили донечку. Порушується робота печінки, серця, нирок. Турбує нудота. Організм немає імунітету, "ловить" віруси. Софійка дуже змучена, але терпляче бореться за своє життя. На пересадку нас готова взяти ізраїльська клініка. Але треба 220 тисяч доларів. Для нашої сім'ї це непідйомна сума. Ми просимо небайдужих людей допомогти врятувати нашу донечку", - говорить Оксана Алгаш.

Реквізити для допомоги:

Картки Приватбанку: гривня - 4149 4991 3617 5773 або 5168 7573 3863 4704. Долар - 4731 2196 0042 3069 (Алгаш Оксана Вікторівна).

Зараз ви читаєте новину «"Дуже змучена, але терпляче бореться за життя" - мати благає допомогти зібрати $220 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі