вівторок, 29 вересня 2020 11:57

"Дуже просимо допомоги в людей" - батьки благають врятувати їхню донечку

Автор: фото надане Анною Кравченко
  Анастасія Кравченко потребує пересадки кісткового мозку
Анастасія Кравченко потребує пересадки кісткового мозку

13-річна Анастасія Кравченко з Канева на Черкащині перебуває в гематологічному відділенні обласного онкодиспансеру. У неї виявили повторний рецидив після аутологічної трансплантації, лімфому Беркіта, пухлину малого тазу. Дівчинка потребує операції з пересадки кісткового мозку за кордоном. Вартість якої становить $220 тис.

"У Насті в 5 років на шиї появилася шишка. Лікарі діагностували Неходжкінськe лімфому. Призначили шість хіміотерапій. Видалили пухлину. Ракових клітин і метастаз не було. Насті провели підготовчу хіміотерапію до пересадки власного кісткового мозку. Все було добре і Настя всі ці роки жила звичайним життя. Періодично проходила планові перевірки. Але недавно стався рецидив. Насті перенесла ще одну екстрену операцію. І високодозову хіміотерапію. Донечка зараз проходить курс відновлення перед другим блоком і готується до пересадки кісткового мозку. Настя вже дуже хоче додому. Мріє закінчити художню школу. Її головна мета - подорожувати по Європі. Вивчати кондитерські рецепти, щоб потім стати гарним кондитером. Звертаємося до небайдужих людей, щоб допомогли нашій Насті одужати. Сума за пересадку кісткового мозку для нашої сім'ї є непідйомною. Дуже просимо допомоги в людей, будемо вдячні за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua мати Анна Кравченко.

Автор: фото надане Анною Кравченко
  Анастасія Кравченко потребує пересадки кісткового мозку
Анастасія Кравченко потребує пересадки кісткового мозку

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7573 2203 4614 (мама Анастасії Кравченко Анна Валеріївна).

Зараз ви читаєте новину «"Дуже просимо допомоги в людей" - батьки благають врятувати їхню донечку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі