четвер, 04 вересня 2008 11:38

Дугін: у разі вступу України в НАТО Росія введе в країну війська

Дугін: у разі вступу України в НАТО Росія введе в країну війська
Росія підтримає повстання в східних регіонах України та в Криму у разі вступу країни в НАТО і, можливо, введе в ці райони війська. Таку думку в інтерв"ю Los Angeles Times висловив лідер російського Євразійського руху Олександр Дугін.

За оцінкою Дугіна, після рішення про початок військової операції в Грузії російське керівництво перейшло межу, за якою повернення до політики, що влаштовує Захід, вже неможливе. Лідер євроазійців підкреслив, що спочатку вважав вибір Дмитра Медведєва як наступника Володимира Путіна поступкою Заходу, проте помилився. За словами Дугіна, в оману були введені й самі західні політики.

Як відзначив Дугін, Володимир Путін та Дмитро Медведєв хотіли б уникнути прямої конфронтації з Америкою за всяку ціну, оскільки Росії потрібно ще десять років для відновлення сил. Проте, на думку лідера євроазійців, почата Тбілісі військова операція проти Південної Осетії була розцінена в Кремлі як виклик, на який необхідно відповісти, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Дугін: у разі вступу України в НАТО Росія введе в країну війська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі