субота, 04 липня 2020 20:41

Дубінський осоромився з передвиборчим роликом

Дубінський осоромився з передвиборчим роликом

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський, якого вважають імовірним кандидатом у мери Києва, організував у центрі столиці зйомки свого передвиборчого відеоролика, в якому він використовує велосипед для пересування в місті.

Однак, користувачі соцмереж зафіксували обман народного депутата - адже Дубінський приїхав на зйомку на машині Lexus, яка, крім усього іншого, було припарковано з порушенням ПДР, а вже поїхав на автомобілі Mercedes G55 AMG ("кубик").

У соцмережах іронічно сприйняли показушну фото і відеосесію Дубінського: "В Європі його вже цим велосипедом віддубасили", "брехун", "троє людей допомагають народному депутату від "Слуги народу" Дубінському залізти на велосипед", "жалюгідна спроба показати свою екологічну позицію", "Дубінський перетворюється в Грету Тунберг", "тепер потрібно привезти з пінгвінів Антарктиди і погуляти з ними в центрі Києва"

Зараз ви читаєте новину «Дубінський осоромився з передвиборчим роликом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі