четвер, 28 серпня 2008 13:48

ДТП за участю двох дівчат зібрало всю "політеліту" країни (ФОТО)
5

Вчора, близько 22:00, при в"їзді у с. Погреби, сталося ДТП за участю Volkswagen Polo і Ford Fiesta під керуванням дівчат.



Про події розповів пасажир перевернутого Ford – батько дівчини, яка перебувала за кермом. За його словами, він разом з дочкою їхав з боку Києва слідом за Volkswagen. Раптово останній почав повертати направо, і, дівчина, яка сиділа за кермом Ford, узяла лівіше, виїхавши на зустрічну смугу, щоб не зачепити "німця". Але, з невідомих причин, водій Volkswagen передумала повертати і без включеного повороту крутанула в інший бік. В результаті Fiesta по дотичній ударила Polo, через що вилетіла у двір і перекинулася. Таку ж версію розповів свідок ДТП – хлопець, що їхав позаду на Skoda Octavia. Він і відвіз дівчину у лікарню, яка, як з"ясувалося пізніше, отримала перелом і скаржилася на головний біль. На щастя, вона і пасажир, який сидів на передньому сидінні, були пристебнуті — інакше травми були б куди серйозніше.

Невідома жінка біля Volkswagen нічого не хотіла слухати і кричала, що "Юрій Луценко її друг, і він в усьому розбереться". У цей час з"явився іноземець, який почав щось обурено говорити на італійською. Але на цьому "пригоди" не закінчилися – протягом години-двох на місце події з"їхалися півтора десятки машин, а людей налічувалося удвічі більше.


Так, у результаті, ДТП перетворилася на повний хаос і обопільне поливання брудом. Загалом, за розмовами, "блатних" друзів, корешів і кумів депутатів і міністрів тут зібралося більше, ніж у будівлі Верховної Ради!

Проте, хто має рацію, хто винен – з"ясує слідство.

Найнеприємніше у цьому випадку було не саме ДТП, а хамське відношення людей одне до одного. Безпідставні звинувачення, огризання і дешеві понти... Все це нагадувало Парламент у мініатюрі, коли депутати б"ються прямо перед камерами і кричать одне на одного, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «ДТП за участю двох дівчат зібрало всю "політеліту" країни (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі