Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 12:26

Дружину Петросяна уразив невідомий вірус (ФОТО)

Дружина Євгенія Петросяна ось вже другий тиждень не може позбавитися від високої температури, після того, як на гастролях підхопила невідомий вірус. За словами гумориста, його дружині не допомагають навіть антибіотики.

Не дивлячись на слабкість і високу температуру (під 40), Степаненко все ж таки не змогла пропустити зйомки блакитного вогника на каналі "Росія".

У передноворічній гонці Олена Григорівна зовсім забула про власне здоров"я. Після чергового концерту змокла артистка вискочила за куліси на протяг, де її сильно продуло. Буквально наступного дня вона захворіла з високою температурою. Спочатку Олену Григорівну пробували лікувати ударними методами - антибіотиками, але вони не допомогли, тоді довелося звернутися до гомеопатії, але і вона поки безрезультатна.

"Олена страшно хвора, - поділився з чоловік артистки Євгеній Петросян. - Температуру скільки не збивали, вона все одно піднімається. До лікарів ми зверталися, але нічого не допомагає. Якийсь дуже важкий вірус."

Олена Григорівна до останнього дня відкладала свою участь в зйомках вогника. У павільйоні "Мосфільма" Євгеній Ваганович не відходив від своєї дружини ні на крок. Стежив за тим, щоб гримери вчасно подавали їй шубку і щоб вона у жодному випадку не стояла на протязі. Перед камерами Олена Григорівна трималася по-молодецьки. Як тільки звучала команда "Мотор!", Степаненко посміхалася і жартувала. На сцені їй була уготована непроста роль. Окрім стандартного тосту і поздоровлення Олена Григорівна повинна була зіграти ревниву дружину. Свого чоловіка артистка "ревнувала" до однієї з перших красунь Росії Оксані Федорової. Саме з нею Євгеній Ваганович виконав дуже темпераментну пісню.

Але як тільки режисер повідомив, що задоволений всіма дублями, Петросян тут же відвіз свою дружину з майданчика додому - доліковуватися, повідомляє "Твій ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Дружину Петросяна уразив невідомий вірус (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути